Navigacija
Zadnje slike
Območje posredovanja
Kako nam lahko pomagate?

LAHKO NAM POMAGATE, TAKO, DA VAS NIČ NE STANE !Spoštovani !


Po Uredbi o namenitvi dela dohodnine, lahko davčni zavezanci do 0,5 % odmerjene dohodnine, namenite enemu ali več upravičencem, ki jih je določila vlada, med njimi pa je tudi Vaše in naše PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO BARJE.


Prostovoljni gasilci smo sestavni del sistema zaščite in reševanja, in tako poleg gašenja ter reševanja posredujemo tudi ob naravnih in drugih nesrečah. Lahko bi se reklo, da pomagamo povsod tam kjer ljudje potrebujejo našo pomoč.


Na žalost pa si moramo za naše delovanje več kot polovico denarja priskrbeti sami. In tu nam lahko pomagate Vi, in sicer tako, da Vas to nič ne stane, ter nam namenite 0,5% vase odmerjene dohodnine. Pridobljena sredstva bodo porabljena izključno za obnovo in nabavo reševalno tehnične opreme, ki je potrebna za opravljanje našega dela. Vse kar morate narediti je, da v desni formular vpišete svoje podatke, in ga pošljete na naš naslov ali DURS.

Če ste v lanskem letu ali že prej izpolnili obrazec in ga poslali na DURS, vam letos to ni potrebno narediti, razen če bi radi spremenili organizacijo ali delež.


Prostovoljni gasilci, za opravljanje svojega dela ne dobimo plačila, in zato se nas slogan glasi Naš prosti čas za vašo varnost.


Lahko pa preprosto natisnete in izpolnete spodnji obrazec:
Obrazec 0,5% dohodnine
Aktualno
Dogodki po Sloveniji

Povezave za ÄŤlane
© 2014 PGD LJ-Barje. Vse pravice pridržane. Powered by PHP-fusion & Ecikapecika.com. Designed by Si-Fusion.